Alla inlägg den 22 januari 2021

Av Liyana - 22 januari 2021 10:53

Äntligen är fredagen här och det märks för idag har jag något högre energinivå än vanligt.
Jag började dagen med att lämna på skola så klart, sen plockade jag ner tvätten och la in den i garderoberna, efter det städade jag barnens rum (behövdes verkligen) och sen ringde min SYV.

Jag har studerat den grundläggande kursen till undersköterska men kuggade i examinationen i medicin 1. Jag fick en rejäl blackout när jag satt där och skulle svara på frågorna, det var väldigt stressigt runt omkring mig och jag tror att det blev för mycket på en gång för mitt psyke där och då så hjärnan stängde av.
Därför behövde jag prata med SYV om omprövning, jag har försökt komma i kontakt med dem sedan 21 december och nu äntligen fick jag återkoppling.
Känns skönt att ha den biten överstökad och veta att jag fortfarande kan klara kursen.

Det som skrämmer mig lite är dock att när man gör omprövning på det sättet som jag ska så är det ett jättestort prov man får göra och det kan ta mellan 4 och 5 timmar, fick jag veta. . :O
Det känns lite kan man säga.. Men men.. Jag har bestämt mig för att få godkänt i alla ämnen och då får det väl bli så helt enkelt.

Jag kommer behöva köra KBT på mig själv och läsa, läsa och läsa men jag SKA fixa det för jag SKA läsa vidare och faktiskt bli något när jag blir stor :P


I alla fall, jag ska strax fortsätta med städningen och jag tänker att hallen får bli mitt nästa offer. Får försöka hinna så mycket som möjligt nu innan det är dags att hämta grabben i skolan. Så det gäller att lägga på ett kol. Men först ska jag ta mig en kopp kaffe och fylla på med lite extra energi.

Fridens liljor



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2021 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards